3. november 2014

Mine yndlings sweatre!

Hej igen! Nu er der 52 dage til jul! og det er begyndt at blive koldt. Derfor vil jeg dele nogle af mine absolut yndlings sweatre. Og give lidt inspiration til, hvordan man kan style dem.

Den sort og hvid mønstrede sweater/jumper er fra Only og er faktisk en XL! Synes det er dejligt når sweatre er oversize, og den passer fint så hvorfor ikke. Elsker at have den på sammen med en nederdel.

Den lysegrå sweater er fra & other stories og passer perfekt til mere detaljerede jeans, fordi den er så simpel i sig selv. Trøjen er også foret med blød flis og er seriøst en drøm at have på.

Sidst men ikke mindst er der min peplum sweater, hvilket betyder at den er figursyet. Og til jer derude, som ikke ved hvad en peplum top er kig her. Det bedste er at den er dejlig varm, men også super til lidt finere brug, hvis man tager en statement halskæde på til. Peplum sweateren er fra Gina tricot

Det vigtigste når i skal ud og købe en varm sweater er bare, at i føler jer godt tilpas i den. Har op til flere gange været så dum at købe en sweater med uld, som virkelig kløede når man havde den på. Så det var bare et lille tip med på vejen. Håber i fik lidt inspiration til vintergarderoben. Skriv gerne i kommentaren, hvis i vil se mere som dette :D
Knus A

Ingen kommentarer:

Send en kommentar